Hirdetés

Navigációs szolgáltatásokat kínál a Nokia



|

Hirdetés

A gate5 megszerzésével a Nokia térképeket, útvonaltervezést, navigációt, és egyéb helyspecifikus alkalmazásokat kínálhat majd mobilkészülékein. A gate5 a térképészeti, útvonaltervező és navigációs szoftverek és szolgáltatások vezető szállítója. Az 1999-ben alapított, magántulajdonban lévő gate5 központja Berlinben található, munkatársainak száma körülbelül 70. A gate5 a világ vezető személyes navigációs készülék-gyártói számára biztosít szoftvert. A gate5 megoldásaival az embereknek rendkívül magas színvonalú térképészeti és navigációs élményben lehet részük a többek között olyan lélegzetelállító szolgáltatások révén, mint a háztömbök feltüntetése, a földgömb pásztázása, vagy a dinamikus útvonal-tanácsadó. Mindegyik alkalmazás több mint ötezer városkalauzzal, útikönyvvel, vagy szolgáltatással bővíthető.
A Nokia fenntartja a gate5 PND (személyes navigációs készülék) ügyfeleinek támogatását, és elkötelezett amellett, hogy a fejlett szoftvermegoldásokkal továbbra is tökéletesen kielégítse a vásárlók igényeit. A vállalat emellett követi a gate5 a többek között Symbian, Linux, Windows Mobile, Palm és Java operációs rendszereket tartalmazó, többplatformos mobiltelefon-stratégiáját is. A nagykijelzős személyes készülékek, például a Nokia 770 internetkészülék tökéletesen használható térképolvasáshoz vagy navigációhoz, a Nokia pedig a gate5 platform beemelésével ezen készülékeken az iparágban egyedülálló helyspecifikus élményt szerezhet ügyfelei számára. Az információk, a szórakoztató tartalmak, és a mások elérésére többféle lehetőséget biztosító multimédiás számítógépek új termékstratégiájának fontos eleme a gate5 felvásárlása. A Nokia Nseries multimédiás számítógépek egyetlen, hálózatra kapcsolt, mindig nálunk lévő és folyamatosan csatlakozott készüléken belül biztosítják egy személyi számítógép és számos hordozható, egyetlen funkciót kínáló készülék szolgáltatásait. Mivel a multimédiás számítógépek programozható operációs rendszerrel rendelkeznek, a felhasználók alkalmazásokat tölthetnek le és telepíthetnek rá. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb mobilkészülékkel szemben erre a berendezésre további alkalmazások és szolgáltatások telepíthetők, és nem szükséges új készüléket vásárolni. A tranzakció aláírása a záradékok áttekintésétől függ, és a tervek szerint 2006 utolsó negyedévében kerül rá sor.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.