Hirdetés

Négy processzormagos olimpiai gépek



|

A Lenovo kínálatában jelentek meg az első olimpiai logóval ellátott gépek.

Hirdetés

A Lenovo számos újdonsággal jelent meg az asztali gépek frontján,, köztük azzal a négy Lenovo 3000-es modellel, amelyeket az olimpia inspirált. Az újonnan tervezett ezüst és fekete színű Lenovo 3000 J200, J200p és J205 toronyházas, és S200 fekvő asztali gépek az első olyan PC-k, amelyek az Olimpiai Játékok és a PC-gyártó cég közös emblémájával kerülnek forgalomba világszerte. A márkanevet és az olimpiai karikákat kombináló logó jelzi, hogy a vállalat világszinten támogatja a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokat.

 

 

j200l192w_02_.jpg

 

 

A világszintű szponzorációs megállapodás keretében a Lenovo a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok kizárólagos számítástechnikai beszállítója. Az esemény lebonyolításának jóformán minden területén - a részvevők adatainak összegyűjtésétől és tárolásától kezdve, az eredmények megjelenítésén át egészen a Pekingi Szervezőbizottság tevékenységéig - a Lenovo hardverei szolgáltatják a hátteret.

 

 

j200s200_grp_01_.jpg

 


A négy új olimpiai PC-t kisvállalkozóknak, otthoni és irodai használatra szánják. A J200p gépek Intel® Core 2TM Quad processzorral, a J200 és S200 típusok Intel, míg a J205-ösök AMD processzorral vannak felszerelve, emellett pedig Gigabit Ethernet kapcsolattal, integrált videókártyával, 6 USB-csatlakozóval és a ház kinyitását megakadályozó zárral rendelkeznek. TPM 1.2 adattitkosítással rendelkező multiburner DVD-írót is lehet választani hozzájuk.

 

s200l192w_05_.jpg

 

A Lenovo Care Tools szoftvercsomag jár a gépekhez, ez gondoskodik az automatikus frissítésről, az egygombos rendszer-helyreállításról valamint jelszó-kezelőt is tartalmaz. A Lenovo széles skáláját nyújtja olyan számítógépeknek, amelyek megfelelnek az amerikai környezetvédelmi szervezet (EPA) Energy Star 4.0. szabványának - ezek közé tartoznak a Lenovo 3000-es asztali számítógépek is. A korábbi modellekhez képest 80%-kal hatékonyabb tápegységük révén csökkenthető az energiafelhasználás és így a fenntartási költségek is.

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.