Hirdetés

Négy új Sony Ericsson a láthatáron



|

Többek közt két XPERIA, és egy Walkman-mobil is érkezhet nemsokára.

Hirdetés

Az utóbbi egy-két napban meglehetősen sok pletyka ütötte fel a fejét a Sony Ericsson közeljövőben bemutatásra kerülő készülékeiről. Ezek közt megtalálható a Julie kódnevű XPERIA is, amely állítólag a vegyesvállalat első Windows Phone 7-es mobilja lesz - hivatalosnak titulált fotó még nincs róla, a bekezdés alatt látható kép csak illusztráció.

 

Sony Ericsson Julie
Sony Ericsson Julie

 

A második pletykált XPERIA kódneve Shakira, és végleges neve egyesek szerint X8. Nem sokat tudni róla, de ha a kijelzőjén lévő kép valódi, akkor androidos lesz. Ugyanígy a harmadik kép jobb oldalán látható Yendo, amely viszont egy Walkman-mobilnak ígérkezik.

 

Sony Ericsson XPERIA X8 (Shakira)
Sony Ericsson XPERIA X8 (Shakira)

 

A bal oldalon lévő Cedarról még ennyit sem tudni, egy abszolút belépőszintű telefonnak tűnik, megfejelve a gyártó Human Curvature formatervével. Az itt található információkat egyelőre mindenképp pletykaszinten kell kezelni, bár semelyik sem tűnik túl vad hamisítványnak.

 

Sony Ericsson Cedar és Yendo
Sony Ericsson Cedar és Yendo

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.