Hirdetés

Négyrétegű lemezt is ír a Samsung mobil Blu-ray író



|

USB tápellátással dolgozik és AV kimenettel is ellátták a Samsung SE-506AB-t.

Hirdetés

Bemutatta a Samsung új hordozható blu-ray íróját, a SE-506AB-t. A fényes fekete karcmentes bevonattal készült SE-506AB 12 százalékkal kisebb, mint a Samsung hagyományos írója. Az USB portból nyeri az energiát, így a működéshez nem igényel külső tápellátást.

 

 

 

Az SE-506AB standard Blu-ray íróként kapcsolódik a PC-hez vagy Mac-hez. Írás során a pufferkiürüléssel szemben védi a lemezt, ha az írás sebessége meghaladja az adatátvitel sebességét (pl. egy program leterheli a rendszert), akkor kis szünet után „varrásmentesen" folytatódik az írás.

 

Az AV csatlakozónak köszönhetően az új SE-506AB médialejátszóként csatlakoztatható a TV-hez, így a lemezen levő multimédia fájlok a televízióra kijátszhatók, öt almappa mélységig és mintegy 3000 fájlt erejéig.

 

 

6× BD-ROM, 24× CD-ROM olvasó az SE-506AB, emellett 24× CD-RW újraíró is. Négyrétegű Blu-ray nyersanyagokat is ír 4× sebességgel, az egy- és kétreétegű BD-R médiát hatszoros tempóban készíti el. 8× DVD±R, 6× DVD±R DL író, 5× DVD-RAM és 8× DVD+RW valamint 6× DVD-RW újraíró is.

 

Magyarországon október közepétől kapható az SE-506AB, ajánlott bruttó 29 900 Ft-os végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.