Hirdetés

Négyszeres optikai zoomot tudhat a Huawei Mate 9



|

A csúcsverzió vételára mindenen túltehet, állítólag 1300 dollárba kerül majd.

Hirdetés

Azt hittük, hogy mostanra már mindent tudunk a Huawei közelgő csúcskészülékéről, a Mate 9-ről. A jelek szerint tartogat még néhány meglepetést

Hirdetés

Evan Blass forrásai szerint a készülék négyszeres optikai zoomra lesz képes, illetve azt is megtudta, hogy a csúcsmodell 1300 dollárba kerül majd. A Mate 9 Pro emellett lekerekített kijelzőt kap, 5,9 hüvelykes, QHD-s felbontású panellel, valamint Android 7.1-et és 256 GB-os tárhelyet. 

Bár ilyen árazással a Huawei még az Apple és a Samsung szokásain is túltenne, a négyszeres optikai zoom minden bizonnyal sokak érdeklődését felcsigázza majd. 

A Huawei és a Leica együttműködése ezúttal is megjelenik, és adott a dupla hátlapi kamera. Egyelőre kérdés, hogy az iPhone 7 Plust idézi-e konfigurációban, de a Summarit-H 1:2.2/27 ASPH felirat már olvasható a renderelt képeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.