Hirdetés

Nem 4 hüvelykes az LG G5 SE



|

Bemutatkozott az LG csúcskészülékének a lebutított változata.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben nagy figyelem jutott az iPhone SE okostelefonnak, ebből pedig részben az LG is profitált. Méghozzá azért, mert a szivárgások óta sokan figyeltek az LG G5 SE modell érkezésére. 

Hirdetés

Az új LG okostelefon most befutott, azonban a pletykák ellenére a dél-koreai gyártó nem az Apple mintáját követte. 

Az LG G5 SE (H845) hivatalosan Oroszországban mutatkozott be, és nem egy kompaktabb modell, hanem egy hardveresen lebutított G5. 

A gyártó célja ezzel a kiadással az, hogy az árérzékeny piacokon is kínáljon alternatívát, például Oroszországban és Latin-Amerikában. 

Az aktuális zászlóshajótól abban különbözik, hogy a Snapdragon 820 helyett csak egy Snapdragon 652-es processzora van, illetve 4 helyett 3 GB RAM-ja és különbség még az LTE-támogatás. 

Szerencsére a QHD-s kijelzőről, a dupla kamerás konfigurációról és a moduláris kialakításról sem kell lemondani. Az persze kérdéses, hogy az LG VR-headsetének elég-e a Snapdragon 652. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Európában kapható lesz-e az olcsóbb verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.