Hirdetés

Nem adja fel a moduláris dizájnt az LG G6



|

Bár az LG V20 másra utalt, az LG szerint nem adják fel a moduláris kialakítást.

Hirdetés

Sokan észrevették a fém LG V20-szal kapcsolatban, hogy bár az akkumulátora cserélhető, egyáltalán nem használ olyan modulokat (barátokat), mint a G5. Értelemszerűen mindenki arra jutott, hogy a G5 csalódást okozó szereplése miatt a dél-koreai gyártó inkább befejezte a moduláris ötletét. 

Hirdetés

A koncepciót azonban nem adja fel a gyártó. Ken Hong, az LG egyik szóvivője eloszlatta a kétségeket, és leszögezte, hogy a V20 tervei már akkor közel elkészültek, amikor a G5 megjelent.

Vagyis a G5 eladásai nem befolyásolták a V20 végső kialakítását. Az LG nem a G5-höz hasonló modularitással álmodta meg a V20-at. 

Az LG a tájékoztatás szerint továbbra is elkötelezett a modulok iránt, vagyis a jövő évi G6 tovább viszi az ötletet. Azt nem tudni, hogy milyen újdonságokra lehet számítani, illetve, hogy a G5 kiegészítőivel oda-vissza kompatibilis lesz-e az új széria. 

Az mindenesetre biztos, hogy az LG modulok még nem tűnnek el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.