Hirdetés

Nem hagyja magát megöregedni a Honor új középkategóriás telefonja



|

A hajlított OLED-képernyő és a masszív akkumulátor mellett öregedésgátló motort is tartalmaz majd a Magic5 Lite.

Hirdetés

Március elején érkezik a HONOR Magic5 Lite Magyarországra - jelentette be a mobilgyártó. A széria Lite modelljét 120 Hz-es ívelt OLED-kijelzővel, nagy kapacitású akkumulátorral és Qualcomm Snapdragon 695 5G mobilplatformmal látták el.

A kijelző 6,67 collos, felbontása 2400-szor 1080 pixel, 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, kávája pedig nagyon vékony: a képernyő aránya az előlaphoz képest 93 százalékos. Az érintőpanel mintavételezési frekvenciája akár 300 Hz-es is lehet. Egy mesterséges intelligencia hajtotta, innovatív "félreérintés-gátló" technológiával a HONOR szerint egy kézzel is úgy lehet használni, hogy nem okoznak felesleges bosszankodást a véletlenül bevitt parancsok.

Hirdetés

A kamerasziget a gyűrű mentén három kamerát tartalmaz: egy 64 MP-es, főkamerát, egy 5MP-es, széleslátószogűt és egy 2MP-es makrókamerát. A telefon 7,9 milliméter vékony és 175 grammos, akkumulátora pedig 5100 mAh-s. A készüléket az Android 12-re épülő Magic UI 6.1-es felhasználói felülettel látták el. Emellett egy "öregedésgátló" motorral is fel van ruházva, ami minimalizálja az idővel járó teljesítménycsökkenését,

A Magic5 Lite három színben lesz elérhető: éjfekete, asmaragdzöld és titánezüst. Március elejétől vásárolható meg a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatában 159 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.