Hirdetés

Nem kap KitKatet a nemzetközi Galaxy S3 és S3 mini



|

A gyártó saját szoftverei sajnos túl sok memóriát használnak.

Hirdetés

Kellemetlen hírrel szolgálhatunk a Samsung Galaxy S3 és Samsung Galaxy S3 mini mobilok nemzetközi verzióival rendelkezőknek, ugyanis a gyártó tájékoztatása szerint a telefonok 1 GB rendszermemóriával szerelt változataira nem fog megérkezni az Android 4.4-es frissítés. Az indok egyszerű: a cég szerint nincs elég RAM a készülékekben.
 

Hirdetés


Ez elsőre érdekes állításnak tűnik, hiszen az Android 4.4 fő újdonságait pont a motorháztető alatti optimizációk adják, amelyek lehetővé teszik az 512 MB memóriával szerelt telefonokon való zökkenőmentes használatot is, azonban ez csak a módosítatlan operációs rendszerre igaz.


A valódi problémát ezek szerint az alap platformon futó TouchWiz kezelőfelület memóriaigénye jelenti, a kérdéses készülékek tulajdonosai az extra előtelepített szoftverek miatt nem fogják megkapni a frissebb operációs rendszert.


(Forrás: SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.