Hirdetés

Nem kapott Marshmallow-t az Xperia C4



|

Helyette az Android 5.1 érkezett meg most az okostelefonra.

Hirdetés

A Sony Xperia C4 a megjelenésekor az egyik legjobb szelfifonnak számított, és azóta is ezek közé tartozik. Az 5 megapixeles kamerája mellett villanó is van, a szelfik persze széles látószöggel készülnek. 

Hirdetés

Októberben a Sony néhány okostelefonjára azt mondta, hogy kihagyja rajtuk az Android 5.1-et, és közvetlenül a 6.0-t hozza el. Ezek között volt az Xperia C4 is. 

A frissítés most megérkezett, de sajnos nem a Marshmallow formájában: a készülék az 5.1-et kapta meg. 

A hat Xperia C4 verzió közül öt kapott frissítést, az E5343-nál még valamiért várni kell. 

Az Android 5.1-gyel az Xperia C4-en változik a Quick Settings rész, ahonnan könnyebb a WiFi-t és a Bluetooth-t kezelni. Animált lett az automatikus forgatás beállítás, az óra app ikonjai, és akadnak még hasonló apróságok. 

Bár a tulajdonosok közül néhányan most csalódottak, aggodalomra semmi ok. Az Xperia C4 előbb-utóbb megkapja az Android 6.0-t - de még egy kicsit várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.