Hirdetés

Nem kell már sokat várni a a Honor vadonatúj mobiljára



|

Lehet, hogy a készülék még a Samsung Galaxy S22 Ultra teljesítményét is lekörözi bizonyos téren.

Hirdetés

Idén sem fog elmaradni a Mobil Világkongresszus, amire ezúttal szintén Barcelonában kerül sor február 28. és március 3. között.

Időközben az okostelefonokat gyártó Honor már jelezte, hogy részt fog venni az eseményen, ahol be is mutathatja a Magic széria legfrissebb darabját. Egyelőre még nem sokat tudni az új flagshipről, de úgy tűnik, hogy egy fontos tulajdonságára már fény is derült, ráadásul nem is akárkinek köszönhetően.

Hirdetés

Maga a vállalat vezérigazgatója, Geroge Zhao osztotta meg az alább is látható képet, amiből kiderült, hogy az új mobil teljesítményéről a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 gondoskodik majd.

Érdemes megjegyezni, hogy nem olyan rég megjelent egy benchmark-teszt egy Honor Magic 4 kódnevű eszközt illetően, amit a Samsung Galaxy S22 Ultrával hasonlítottak össze. A Twitterre feltöltött bizonyíték alapján a rejtélyes Honor-kütyü az egy és a több processzormagot igénylő feladatok esetében is sikeresen lekörözte a dél-koreaiak csúcsmobilját.

Lehetséges, hogy a február 28-án bemutatkozó mobil pont ez a Honor Magic 4 lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.