Hirdetés

Nem lesz Google Nexus 6?



|

Az LG kijelentette, hogy ők most nem készítenek Google Nexus 6-ot.

Hirdetés

A Google 2010-ben mutatta be a Nexus mobiltelefont, mely azonnal siker lett, és az azóta mgejelent eszközöket is mind referenciamodellként vannak számontartva.

Hirdetés

Idén kellene érkeznie a Google Nexus 6-nak, azonban erről ellentmondásos hírek jelennek meg egyre több alkalommal. Lehetett arról olvasni, hogy a Google kinyírja az egész Nexus okostelefon-családot, és egy új márkanév alatt jelennek meg a cég következő készülékei, nemrégen azonban feltűnt a Google Nexus 6, fotón. Az LG kommunikációs igazgatója, Ken Hong kijelentette, hogy ők nem gyártanak Nexus 6-ot, hiszen annak már a gyártósoron kellene lennie, ha tartani akarnák a szeptemberi-októberi premierdátumot. "Általában mi tudjuk meg elsőként a híreket. Lehet, hogy most csak ignorálva vagyunk, vagy egyáltalán nem mi gyártjuk." - jelentette ki egy holland lapnak adott interjújában. Akkor mi az igazság? Visszatér a Goole a HTC-hez? A gyártó az utóbbi években gyengélkedett, bár a Google Nexus 8 tabletet állítólag ők fogják gyártani. Előbb-utóbb kiderül az igazság

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.