Hirdetés

Nem lesz HTC 11



|

Idén összesen 6-7 okostelefont dob piacra az HTC, de az HTC 11 nem lesz ezek között.

Hirdetés

Az HTC-nek tavaly sem volt jó éve, ezért érthető, hogy 2017-re ismét stratégiaváltást tervezett. Idén sokkal kevesebb okostelefont dob piacra. 

Hirdetés

A gyártó egyik elnöke elárulta, hogy 2017-ben mindössze 6 vagy 7 okostelefonnal jelentkeznek. A kijelentésre nem sokkal azután került sor, hogy bemutatkozott az U Ultra és az U Play, amelyek alumínium és üveg házba bújtatott prémium, illetve középkategóriás eszközök. 

Ez a kettő egyébként benne van a 6-7-ben, tehát idén már csak 4 vagy 5 készülékkel áll elő az HTC. 

Rákérdeztek az HTC 11-re is - mint kiderült, a tavalyi HTC 10 nem kap közvetlen utódot, legalábbis nem HTC 11 lesz a neve az új zászlóshajónak. Mint ismeretes, a zászlóshajó szó egyszer sem hangzott el az U Ultra bemutatóján. Azt valamikor idén, később várhatjuk. 

Számíthatunk továbbá néhány Desire szériás olcsóbb készülékre. A további újdonságok egy része talán már az MWC-n befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.