Hirdetés

Nem lesz ingyen az iPhone 8 vezeték nélküli töltése



|

Külön kell majd megvásárolni a vezeték nélküli töltéshez egy kiegészítőt.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities megbízható elemzője azt mondja, hogy biztosra vehetjük: az iPhone 8 tud majd vezeték nélkül tölteni. 

Hirdetés

Noha ezt biztosra vehetjük, a jelek szerint külön kell érte fizetni a leendő tulajdonosoknak. 

Egy japán jelentés megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a vezeték nélküli töltést csak egy külön, opcionálisan megvásárolható kiegészítővel lehet majd használni. Ezt a Luxshare gyártja majd, ugyanaz, amelyik az Apple Watch-nál is megoldotta a vezeték nélküli töltést. 

A jelentés rávilágított továbbá, hogy 3,5 milliméteres átalakító sem lesz az iPhone-ok mellé - a tavalyi modellekhez még járt ilyen. 

Bár az iPhone 8-at (iPhone X-ként is emlegetik) ezúttal 5 hüvelykesnek írták, szinte biztos, hogy 5,8 hüvelykes lesz, OLED panellel, keret nélküli kijelzővel, amibe a Touch ID-t is beágyazták. Az árcédulán szereplő összeg 1000 dollár fölött lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.