Hirdetés

Nem lesz kapható Európában az Atrix 2?



|

A Motorola szerint egyelőre nincs tervbe véve a készülék Vén Kontinensen történő forgalmazása.

Hirdetés

Mint kedden beszámoltunk róla, az AT&T szolgáltató hivatalosan is bejelentette a Motorola Atrix utódját, az okostelefon napokon belül elérhetővé fog válni a vállalat kirendeltségeinél. Időközben a gyártó beszámolt azon kellemetlen tényről, miszerint a telefon az USA-n kívül egyelőre csak Kínában, Ázsiában, a Közép-Keleten, és Latin-Amerikában lesz kapható.

 

Motorola Atrix 2
Motorola Atrix 2

 


Egyelőre érthetetlen, hogy Európába miért nem fog elődjéhez hasonlóan az új készülék is megérkezni, hiszen az Atrix 2 abszolút méltó ellenfele az Apple iPhone 4s, vagy éppen a Samsung Galaxy S II okostelefonoknak. Ettől függetlenül a Motorola egész konkrétan nem tagadta a forgalmazás megkezdésének lehetőségét, így egyelőre nincs minden veszve.


A halasztás okát illetően a legjobb tippünk talán az, hogy a Motorola nem rendelkezik megfelelő mennyiségű és minőségű szabadalommal a Vén Kontinensen, így nem kívánnak itt is nyílt konfliktusba kerülni az Apple-lel - bár ez tiszta spekuláció, könnyen lehet egyéb üzleti megfontolás a háttérben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.