Hirdetés

Nem lesz nagy durranás a HTC One utódja?



|

Ha valósak az információk, akkor jó eséllyel a szoftverrel kell majd eladni a mobilt.

Hirdetés

A HTC One talán az idei év egyik leginkább alulértékelt zászlóshajó osztályú mobilja: ugyan papíron itt-ott kevesebbnek tűnik a Samsung Galaxy S4-hez vagy éppen a Sony XPERIA Z-hez képest, ám nagy lemaradásban semmilyen téren sincs.

Hirdetés


A mindig megbízható EVLeaks információi szerint a telefon utódja papírforma alapján újfent nem kényszerül majd piacvezető szerepbe: a készülékbe 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző kerülhet, a lapkakészlete Qualcomm Snapdragon 800 lehet, továbbá Sense felületes Android 4.4 rendszerrel kerülhet piacra.


Mindez 2014-ben is teljesen rendben lévőnek tűnik egy felső kategóriás eszköztől, azonban ha a Samsungnak tényleg sikerül WQHD kijelzőt és 64 bites processzort építenie a Galaxy S5-be, akkor a telefonjuk sok millió dolláros reklámkampányának központi eleme jó eséllyel a specifikációk hangoztatása lehet, amely kellemetlenül érinthetné a HTC-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.