Hirdetés

Nem lesz nagy durranás a HTC One utódja?



|

Megbízható forrás szerint a szoftverrel kell majd eladni a készüléket.

Hirdetés

A nagyrészt súlyos kreatív problémái miatt az utóbbi körülbelül három évben egyre jelentéktelenebbé vált HTC idén valószínűleg nem fog senkit elvarázsolni a csúcsmobiljának fantasztikus hardverével, vagy legalábbis a rendszeresen hiteles pletykákat szállító evleaks szerint a készülék lényegében egy minimálisan ráncfelvarrt One lesz.

Hirdetés


A kiszivárgott specifikációk: 5 colos és 1920×1080 képpontos érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) lapkakészlet, 2 GB RAM, 2 megapixeles előlapi kamera, UltraPixel hátlapi kamera, Wi-Fi 802.11ac. A forrás szerint a telefon már Android 4.4 operációs rendszerrel kerül bemutatásra, amely tetején a Sense 6.0 kezelőfelület teszi majd a dolgát.


A híresztelést szeretnénk pozitívan szemlélni: talán a HTC rájött, hogy ennél jobb hardverekre momentán semmi szükség, így komoly szoftveres újításokkal próbálja majd kihasználni a komponensek képességeit. Ettől függetlenül természetesen nem zárható ki, hogy a vállalat problémái ellehetetlenítették a működését, amely hatására az utóbbi egy évben nem sikerült egyről a kettőre jutni, bár ilyen drámai mértékben nem tűnik életképtelennek a gyártó.


Kapcsolódó érdekesség, hogy a Samsung elnöke szokásos év eleji beszédében a szoftveres újításokra való fókuszálásra szólította fel a vállalat munkatársait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.