Hirdetés

Nem lesz olcsó az LG Optimus 2x



|

Elsőként egy svéd online boltban vált előrendelhetővé a csúcsmobil.

Hirdetés

A koreai gyártó múlt csütörtökön mutatta be az Optimus 2x névre keresztelt okostelefonját, amely a világ első kereskedelmi forgalomba kerülő kétmagos CPU-val szerelt mobilja. Az előbbi mondatból már a témában kevésbé jártasak is sejthetik, hogy biztosan nem lesz olcsó mulatság az NVIDIA Tegra 2-es eszköz.

 

LG Optimus 2x
LG Optimus 2x

 


Egyelőre nem tudni, hogy az új Optimus pontosan mikortól kezdve lesz elérhető Európában, azonban feltehetően január folyamán már számítani kell a megjelenésére - legalábbis erre enged következtetni, hogy egy svéd webshopban immáron előrendelhető a telefon.


Szerencsére nem voltak restek árakat közölni az üzemeltetők: a csúcsmobil kártyafüggetlenül 4999 koronába fog kerülni, amely a hír írásának pillanatában bő 151 ezer forintnak felelt meg. Előfizetéssel valamivel olcsóbban, 3099 koronáért (94 ezer forintért) is elvihető lesz a készülék, bár emellé be kell vállalni a szokásos kétéves hűségszerződést a Tele2 szolgáltatónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.