Hirdetés

Nem lesz retinaszkenner a Galaxy S5-ben



|

Az Apple-t másolva inkább ujjlenyomat-olvasóval újítana a Samsung.

Hirdetés

Az eddigi leghitelesebbnek tűnő pletykák azt valószínűsítették, hogy a Samsung közelgő Galaxy S5-ös csúcstelefonja azzal licitál rá az Apple, hogy nem ujjlenyomat-olvasót, hanem retinaolvasót kínál. A The Korea Herald iparági forrásokra hivatkozva most azt állítja, mindez téves információ: a Samsung is ujjlenyomat-olvasót tesz a készülékébe, követve az Apple-t. 

Hirdetés

A források azt mondják, nincs olyan, aki nyilvános helyeken a szemeihez emelné a telefonját csak azért, hogy feloldja a zárolását. Éppen ezért a gyenge felhasználói élmény miatt választja a Samsung is az ujjlenyomat-olvasót. 

A híresztelések azután kaptak szárnyra a retinaszkennerrel kapcsolatban, hogy a Samsung alelnöke egy effajta funkciót mérlegelt. Az iparági informátorok szerint mindez egyébként technikailag is lehetetlen egyelőre, egy harmadik kameramodul ellehetetlenítené a jelenlegi dizájnt és belső elrendezést; egy kamera pedig nem tud két feladatot megoldani. Ehelyett inkább várhatóan azt oldják meg, hogy az ujjlenyomat-olvasóként a teljes képernyő funkcionáljon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.