Hirdetés

Nem lesz több középkategóriás OnePlus készülék



|

A gyártó kizárólag a csúcsmodellekre koncentrál, nem lesz új OnePlus X.

Hirdetés

A OnePlus legújabb zászlóshajója csúcskategóriás tudással rendelkezik, azonban a vételára mindössze 399 dollár. Ezzel jelentősen olcsóbb, mint a Samsung, az HTC, az LG vagy más gyártó zászlóshajója. 

Hirdetés

A OnePlusnak van egy kisebb méretű és kevésbé erős modellje is, még olcsóbban. A OnePlus X jelenleg 199 dollárba kerül, és sokan azért szeretik, mert nem boldogulnak az 5,5 hüvelykes és nagyobb készülékekkel. 

A OnePlus ügyvezetője, Pete Lau azonban elárulta, hogy a vállalat a jövőben kizárólag az aktuális zászlóshajójára koncentrál, és a középkategóriát nem folytatják. A OnePlus X-nek nem lesz utódja. 

A 2015. októberében megjelent eszköz 5 hüvelykes, full HD-s AMOLED kijelzőt, Snapdragon 801-es processzort, 3 GB RAM-ot, 16 GB tárhelyet, 13 és 8 megapixeles kamerákat és 2525 mAh-s akkut kapott. 

A felhasználói visszajelzések szerint bőven van igény az 5 hüvelykes méretosztályban a csúcskategóriás okostelefonokra, így érdekes lesz látni, hogy melyik gyártó mit lép. 

A OnePlus mindenesetre most az Android-szektor Apple-je szeretne lenni, évi egy konkrét csúcskészülékkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.