Hirdetés

Elkerüli a 4 gigás Lumiákat a Windows 10



|

Nincs elég beépített tárhely az operációs rendszernek.

Hirdetés

A számítógépekre tervezett Windows 10 kiadása után a Microsoft most nagy erőkkel dolgozik a friss platform okostelefonokra való eljuttatásán. Eddig arról volt szó, hogy talán az összes Windows Phone 8.1-et futtató Lumia megkaphatja majd az ősszel elkészülő Windows 10 Mobile rendszert, ám a jelek szerint mégsem ez lesz a helyzet.

Hirdetés


Sajnos nagy csendben a Microsoft weboldalán sokak számára lelombozó információ jelent meg: a Windows 10 Mobile telepítésének egyik alapfeltétele a minimum 8 GB beépített háttértár, azaz a 4 gigabájtos mobilok tulajdonosai lemondhatnak a Windows 10 Mobile installációjáról. Ezek szerint a Nokia Lumia 530-at is elkerüli a frissítés, ami elég nagy probléma, hiszen ez az egyik legnépszerűbb csempés mobil.


A legtöbb Lumia szerencsére megkapja majd a rendszert, első körben a Lumia 930 / 830 / 735 / 640 XL / 640 / 540 / 535 / 532 / 435 / 430 modellekre lesz telepíthető a Windows 10 Mobile.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.