Hirdetés

Nem melegszik túl az LG G6



|

Az LG hőcsöveket vet be annak érdekében, hogy az új zászlóshajója semmilyen körülmények között ne kapjon lángra.

Hirdetés

2016-ban elég sok okostelefon kapott lángra, és a jelenség közel sem csak a Samsung készülékeit érintette. Az LG igyekszik a szokásosnál is többet tenni a hasonlók elkerülése érdekében. 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó elárulta, hogy az LG G6 réz hőcsövekkel lesz felszerelve, amelyek segítenek elosztani a hőt. Az akkumulátor így magas hőmérsékleten sem melegedhet túl, ráadásul a forrósodásra hajlamos alkatrészeket eleve egymástól távol helyezték el. 

Az LG mindezen felül 15 százalékkal magasabb hőmérsékleten végzi az akkumulátoros tesztjeit, mint ami az amerikai és az európai előírásokban szerepel. Az akkukat éles tárggyal és nehéz elem ráejtésével is tesztelik. 

Az LG mindezek mellet időben is megpróbál majd ráverni a mezőnyre - és a Samsung Galaxy S8-ra. A február 26-án bemutatkozó LG G6 várhatóan már március 10-én kapható lesz, ezzel szemben a Galaxy S8 csak áprilisban jelenhet meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.