Hirdetés

Nem bomba vétel a kártyafüggetlen iPhone 4s



|

Átszámítva majdnem 200 ezer forintba kerül a 64 gigabájtos modell.

Hirdetés

Az Apple végre elérhetővé tette az Egyesült Államokban az iPhone 4s kártyafüggetlen változatait, nem meglepő módon a szolgáltatói korlátozásoktól, és egyéb díjaktól mentes modellek egy kisebb vagyonba kerülnek. További érdekességük, hogy kizárólag GSM hálózatokon működnek, míg a telefon egyik nagy technikai újítása pont a hibrid GSM/CDMA hálózati vezérlője volt.

 

 


A független iPhone 4s 16/32/64 gigabájtos változatai ilyen sorrendben 650/750/850 dollárba kerülnek, a hír írásának pillanatában az összegek 147/169/192 ezer forintnak feleltek meg. Az Apple ugyanebben a konstrukcióban a 8 gigás iPhone 4-ért 550 dollárt (124 ezer forintot), míg a szintén ilyen kapacitású háttértárral szerelt 3GS-ért 375 dollárt (84 ezer forintot) kér.


Egyelőre kérdéses, hogy hazánkban mikortól kezdve lesznek elérhetőek a kártyafüggetlen modellek, ám vélhetően még karácsony előtt felkerülhetnek a fontosabb viszonteladók polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.