Hirdetés

Nem tudnak a neten bankolni az OTP ügyfelei (frissítve!)



|

A hírek szerint egész nap nem működött az aláíró SMS-ek kiküldését végző rendszer.

Hirdetés

Rendkívül kellemetlen incidenssel kezdte a hosszú hétvége utáni első munkanapot az OTP, hiszen a hírek szerint szinte egész nap egyáltalán nem, vagy legalábbis rendkívül szelektíven működött az internetes bankolási műveletek hitelesítő kódjait SMS-ben kiküldő rendszer.


„Technikai okok miatt az OTPdirekt szolgáltatások Mobil Aláírás funkciója jelenleg nem működik, így bejelentkezés és aktív tranzakciók végrehajtása átmenetileg nem lehetséges. A hiba elhárításán kollégáink már dolgoznak, az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!


Tájékoztatjuk, hogy az internetbankban a hosszú hétvége során megadott és rendszerünkben tárolt megbízások feldolgozása november 5-én nem történt meg teljes körűen, a hétfőn fel nem dolgozott tételeket bankunk november 6-án, vagy a megadott értéknapon teljesíti. A megbízások állapotát a Tranzakciók ellenőrzése menüpontban nézheti meg. Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük” - adta hírül weboldalán az OTP.


A bank Facebook oldalán megjelent hozzászólások alapján hétfő este háromnegyed 7 környékén a felhasználók többsége számára még nem volt elérhető a szolgáltatás.


Frissítés: úgy tűnik, hogy kedd reggelre helyreállt a rend.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.