Hirdetés

Nem tudod, hogy merj-e Windows Phone-ra váltani?



|

A Microsoft megmutatja, hogy milyen alternatívák vannak a használt alkalmazásaidra.

Hirdetés

Nyakunkon az év végi vásárlási szezon, az okostelefonok persze idén is slágertemékek lesznek. A belépő- és középkategóriás mobilokat nézegetők egyik nagy dilemmája, hogy Android vagy Windows Phone rendszerű készüléket vásároljanak-e. Köztudott, hogy a Windows Phone flottul működik az olcsóbb hardvereken is, viszont problémát jelenthet a harmadik felektől származó alkalmazások hiánya.

Hirdetés


Most pénteken a Microsoft elérhetővé tette a Play Áruházban az AppComparison nevű alkalmazását, a redmondiak reményei szerint ezzel el tudja oszlatni a vásárlók félelmeit. Telepítése után az AppComparison átnézi az androidos készülékünkre telepített alkalmazásokat, majd kijelzi a Windows Phone-ra is elérhető szoftvereket, alternatívákat próbál javasolni a többi helyett.


(Forrás: The Verge, Play Áruház | Nyitókép: Nicola / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.