Hirdetés

Nemsokára érkezik a Motorola DROID utódja



|

A méltán népszerű DROID-nak nemsokára megérkezik a továbbfejlesztett verziója.

Hirdetés

Egyhangúan egyetérthetünk abban, ha kijelentjük, hogy a Motorola céget a "pusztulástól" voltaképp a DROID mentette meg, amibe belepakoltak minden szakértelmet és dizájnérzéket, illetve az első androidos készülékek sorába tartozott. Az Európában Milestone nevet kapott telefon utódja, a Droid X (régebben a Droid eXtreme koncepciónéven futott) július közepén fog debütálni az amerikai Verizon telefontársaságnál, poton 199,99 dolláros áron - persze még kötni kell mellé egy kétéves hűségnyilatkozatot. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy mikor érkezik Európába a GSM-változat.



A telefon specifikációi rendkívül jók. Egy gigahertzes processzorral működik, illetve a Flash 10.1-es nemrégen bejelentett verziója fut rajta, emellett 8 megapixeles kamerát találhatunk benne, HD-felvételi és -lejátszási lehetőséggel. A kijelzője 4,3 hüvelykes, ráadásul a mobilban HDMI-csatlakozót is találhatunk. Az egyetlen dolog, ahol elbukhat, az akkumulátor; reméljük, nem csak egy napig fogja kibírni normál használat mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.