Hirdetés

Népszerű a T-Mobile notebook akciója



|

Hirdetés

A másodszor meghirdetett akció a vártnál kedvezőbb fogadtatásra talált, így már közel 3 ezer notebook+netkártya csomagot vásároltak a T-Mobile ügyfelei. Az újszerű akciós ajánlatok mellett a T-Mobile gyors ütemben tovább bővíti akár 3 Mbps sebességre is képes 3G/HSDPA hálózatát is. Újabb 6 település bekapcsolódásával a gyors mobilinternet már 21 városban vehető igénybe. A T-Mobile szélessávú (3G/HSDPA) hálózata jelenleg az alábbi városokban érhető el: Balatonalmádi, Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaharaszti, Érd, Gyál, Győr, Hévíz, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Pomáz, Siófok, Sopron, Szeged, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Vecsés, Veszprém
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.