Hirdetés

Népszerűek voltak a Sziget mobilos alkalmazásai



|

Ezúttal szinte döntetlenre jött ki az Android-iOS csata.

Hirdetés

Az idei Sziget Fesztivál szokás szerint hatalmas érdeklődésre tartott számot, az előzetes becslések szerint 380-390 ezer látogatót vonzott a nagyszabású rendezvény. A korral haladva a Gerendai Károly nevével fémjelzett eseményen nagy szerepet kaptak a mobilokkal kapcsolatos lehetőségek, többek közt az NFC-s fizetés tesztelése mellett a percalapú jegy, és az okostelefonos alkalmazások is újból elérhetőek voltak a fesztiválozók komfortjának biztosítása céljából.

 

 


Az említett programokat fejlesztő Canecom Kft. végre közölt némi statisztikát, amely szerint naponta közel 10 ezer látogató használta a szoftvereiket, közülük 36 ezer Apple iOS-en, míg 35 ezer androidos készüléken böngészte a tájékoztató tartalmakat. Megemlítendő, hogy idén a Vatera jóvoltából az alkalmazásokon keresztül különféle termékeket is vásárolhattak az ügyfelek.


Összesen 66 országból használták a Sziget szoftvereit, a felhasználók döntő többsége Magyarország és Hollandia területéről érkezett, de volt, aki például Bahreinből, vagy éppen az Egyesült Királysághoz tartozó Isle of Man szigetről követte az eseményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.