Hirdetés

Nexus 5-öt villantott a Google?



|

A titokzatos készülék az Android KitKat promóciós videójában tűnt fel.

Hirdetés

A The Verge tegnap éjjel szúrta ki, hogy egy Google-alkalmazott valószínűleg véletlenül leleplezte a cég Nexus-sorozatának legújabb modelljét. A vállalat tegnap jelentette be, hogy egy mókás marketing-együttműködés keretében mobil operációs rendszerének legújabb változatát a Nestlé népszerű csokoládészeletéről nevezte el.

A YouTube-ra felkerült, majd a cikk megjelenését követően viharsebességgel eltűnt az Android KitKat promóciós videója is, amely az új mascot felállítását örökítette meg a Google-kampusz kertjében. (Szerencsére még időben lementették a klipet, lásd a beágyazott videót bekezdés alatt.)

A KitKatba szobort Android robotot lelkes Google-dolgozók ugrálják – és persze, fotózzák – körül; a harmincnyolcadik másodpercnél pedig feltűnik egy úriember, aki egy rendkívül érdekes okostelefont – valószínűleg a bemutatás előtt álló Nexus 5-öt – tart a kezében.

A készülék matt hátoldalán egy hatalmas Nexus-logó díszeleg – épp olyan, mint a Nexus 7-é – és egy akkora kameralencse, amekkorát eddig még egyetlen Google-eszközön sem láthattunk. A titokzatos telefonra egy LG logót is felragasztottak – a jelek szerint a két cég újabb közös készüléket gyártott.

Hirdetés

A The Verge szerint a Nexus 4 leárazása és a Moto X bemutatása arra utal, hogy hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a Nexus 5-öt. A Google és az LG egyelőre nem kommentálta az oldal szemfüles leleplezését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.