Hirdetés

Nexus One: jöhet az Android 2.2



|

Néhány kiválasztott számára már elérhető a frissítés.

Hirdetés

Az utóbbi egy hónapban két Android 2.2-es ROM is elérhető volt már a Google Nexus One-ra, azonban ezek még csak közel végleges verziók voltak. Mostanra viszont elkészült az operációs rendszer ezen változatának végleges kiadása, amely - látszólag véletlenszerűen - elkezdett szállingózni egyes készülékekre egy OTA frissítés formájában.

 

 


A tömegek számára valószínűleg napokon belül fog elérhetővé válni, bár eseti alapon ez függhet a mobilszolgáltatótól, és a tartózkodási helytől is. A FroYo kódnevű legújabb Android számos fontos újdonságot is tartalmaz: például mostantól memóriakártyára is lehet telepíteni a programokat, továbbá a készülékek a frissítés után Wi-Fi-n keresztül képesek megosztani a mobilnetet.


Mint tegnap beszámoltunk róla, immáron elérhető a 10.1-es verziójú Flash-beépülő is, így lényegében szinte bármilyen webes tartalmat képes megjeleníteni az állítólag jelentősen felgyorsított böngészője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.