Hirdetés

Nézd ezeket a cringe butatelefonokat az ezredforduló környékéről és próbáld magad nem öregnek érezni!



|

Ha legalább egyet láttál közülük még élőben, nem fog sikerülni.

Hirdetés

Sok idő eltelt az iPhone 2007-es bemutatója óta, azaz volt 15 évünk megszokni, hogy

a mobiltelefonok okosak, cserébe pont ugyanúgy néznek ki.

Nem volt ez mindig így. Sőt, abban az időben, amikor a telefonokkal még kis túlzással csak - kapaszkodj meg! - telefonálni lehetett, esetleg SMS-ezni, illetve olyan high-tech szolgáltatásokat használni, mint az MMS, a zenelejátszó, a Snake és a WAP, a készülékeket nem egyszerűen meg lehetett különböztetni egymástól: a gyártók szabályosan versenyeztek abban, hogy kié a legegyedibb design. Az egyediség pedig nem jelent feltétlenül felhasználóbarátságot.

Hirdetés

Erről szól a Bored Panda csodálatos gyűjtése az ezredforduló és az azt követő évek legfurcsább készülékeiből. A Twitterről összehalászott képek között van minden: sima és kihajtható, sőt, kifordítható (!) telefonok, fényképezővel kombinált mobilok (vagy fordítva?), egy modell, amelynek antennájával (mert ilyenje is volt) késelni is lehetett, játékra kihegyezett N-Gage, ébresztőóra-telefon, és egy darazsak által ihletett nem is tudjuk, micsoda, amely inkább úgy néz ki, mint a formatervezők LSD-s lázálma, mint egy konkrét dolgokra használható eszköz.

A legszebb talán még mindig a Motorola Aura, amelyet mi is teszteltünk, igaz, 2008-ban. Ebbe most nem gondolunk bele, így be is fejezzük, ti pedig kattintsátok végig a galériát!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.