Hirdetés

NFC-s funkciókkal újít az Android 2.3.3



|

Már elérhető az operációs rendszer új változata, frissítés még egy készülékhez sem érkezett.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk a pletykák szerint áprilisban érkező Android 2.4-ről, amely legnagyobb - és talán egyetlen - újítása a kétmagos processzorokra optimalizált programok jobb támogatása lesz. Hivatalos információ azóta nem érkezett ezen kiadásról, viszont jött az operációs rendszerhez egy kisebb frissítés.

 

 


A szoftver a 2.3.3-as verziószámot kapta, és a Gingerbreadben bemutatkozott Near Field Communication támogatást bővíti ki. Számos új API került a robotos rendszerbe, amelyek megkönnyítik a jelenleg használt NFC-címkék írását és olvasását, továbbá egyszerű P2P-kapcsolatokat is létre lehet már hozni a támogatott készülékek közt.


A változtatások listájában akad még néhány apróság: például az Android 2.3.3 segítségével már nem biztonságos Bluetooth-kapcsolatokat is lehet nyitni, amely lehetővé teszi a régebbi mobiltelefonokkal való fájlcserét. Az operációs rendszer új verziója már letölthető a Google-től, de frissítésként még a Nexus S-re sem érkezett meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.