Hirdetés

Nikon Coolpix S800c: Android, Wi-Fi, és 4 GB hely az alkalmazásoknak



|

A Nikon számos olyan érdekességgel pakolta tele a fényképezőgépét, amitől az nem csak egy hétköznapi, 16 megapixeles kompakt.

Hirdetés

Az, hogy a Nikon wifivel kínálja a fotómasináját, manapság már nem nagy szám, hiszen mindenki más is így tesz. Sőt, sokan vannak, akik magát a fényképezőgépet is lecserélték valamilyen okostelefonra, ami hasonló képeket készít, ráadásul azonnal lehet is posztolni ezeket, hogy a betörők is tudhassák, nem vagyunk otthon. Azonban az S800c pontosan velük kíván versenyre kelni, hiszen egyrészt Android 2.3-mal működik, de ami még jobb, hogy 4 GB-nyi helyet kínál az egyéb alkalmazásoknak, ami azért már nagyon nem rossz.

Ezek nélkül pusztán egy 16 MP-s kompakt lenne (nyilván lényegesen olcsóbban), de így olyan alkalmazásokat pakolunk a gépre, amilyet csak akarunk, és akár helyben megoldhatjuk a képmanipulációt is. Ami a S800c-t illeti, CMOS szenzora van, 10x optikai zoomot tud, van beépített GPS, érintőképernyős vezérlés és 1080p-s videofelvétel. Mindezt 350 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.