Hirdetés

Nincs elég processzor, leállt a Samsung Galaxy S21 FE gyártása



|

Egy forrás szerint baj van a Samsungnál, ami akár azt is jelentheti, hogy soha nem fog megjelenni a mobil.

Hirdetés

Hivatalosan még nem lett bejelentve, de korábbi szivárgások alapján szinte teljesen bizonyos, hogy tervben van a Samsung Galaxy S21 FE kiadása, ami elvileg remek választás lehet azoknak, akik belekóstolnának az S21 szériába, de nem akarnak túl mélyen a zsebükbe nyúlni ezért.

Ám lehetséges, hogy végül füstbe megy a gyártó terve, mivel egy megbízhatónak tekinthető forrás, FrontTron elég komoly problémáról számolt be nemrég a Twitteren.

Hirdetés

FrontTron információi szerint ugyanis leállt a Galaxy S21 FE gyártása, mivel a Samsungnak egész egyszerűen nincs elég processzora, amit az új mobilokba pakolhat. A vállalat elvileg már értesítette is a partnereit a szerencsétlen fejleményről, és törölt is bizonyos anyagokra vonatkozó megrendeléseket. Ez pedig egyesek szerint azt jelentheti, hogy végül egyáltalán nem fog a boltok polcaira kerülni a készülék.

Sajnos nem is annyira elképzelhetetlen, hogy a chiphiány újabb áldozatot szedjen magának, mivel várhatóan még a nyáron egy csomó új eszközt fog bejelenteni a Samsung, így pedig lehet, hogy a gyártó már nem kíván vesződni az S21-es széria lehetséges újoncával. Persze az sem kizárt, hogy helyreállnak a dolgok, és folytatódhat a gyártás, de a globális chiphiány alakulását elnézve lehet, hogy erre van a kisebb esély.

Egyébként még akár az is előfordulhat sajnos, hogy nemcsak a Samsung, hanem más gyártók is hasonló lépésre kényszerülnek majd a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.