Hirdetés

Nincs többé Skype Windows Phone 7-es telefonon



|

Hamarosan lehetetlen lesz bejelentkezni a szolgáltatásba WP7 alól.

Hirdetés

Aki valamilyen okból továbbra is Windows Phone 7-es operációs rendszert használ, az heteken belül örökre búcsút mondhat a Skype-nak. A Microsoft a támogatási oldalán egyértelműen közölte: a konkrét rendszeren többé nem támogatja a szolgáltatást. 

Hirdetés

Ennek keretében néhány héten belül többé nem lesz letölthető a Skype semmilyen formában a Windows Phone 7-re, ráadásul az ilyen rendszert futtató készülékekről be sem lehet majd jelentkezni a szolgáltatásba. 

A Microsoft még 2012 júniusában jelentette be, hogy az akkori WP-s készülékeket nem frissíti hardverigénybeli problémák miatt a 8-as főverzióra. Amennyiben a telefonváltáshoz kétéves csereciklust nézünk, akkor a legtöbb felhasználót elméletben már nem érinti a Skype nyugdíjazása az öreg rendszeren. 

A redmondiak a Skype minőségének a biztosítása és a megfelelő biztonság érdekében döntöttek így - és ugyanezen okból vonták ki a forgalomból a Skype-ot a régebbi Mac gépeken is, amelyek Snow Leopardnál régebbi OS X-et futtatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.