Hirdetés

Nokia 5230: akár 800 MHz-en is megy



|

Sajnos nem tudni, hogy a majdnem megduplázott órajel mellett meddig bírja az akku.

Hirdetés

A HX Costum ROMs névre hallgató blog tulajdonosa nemrég egy rendkívül érdekes videót tett közzé: a bizonyíték arra mutat, hogy a hazánkban is kapható, érintős Nokia 5230 processzorának órajelét sikerült drámaian megemelnie.

 


Mivel az olcsó mobil központi egysége gyárilag csupán 434 megahertzen ketyeg, így a stabil 800-as frekvencia rendkívül szép teljesítménynek tekinthető. A videón látható célszoftver egyelőre nem elérhető, de vélhetően a közeljövőben letölthetővé válik majd.


Az 5230 a finnek jelenleg kapható legolcsóbb érintőképernyős mobilja, amely egyetlen igazi extrája a beépített GPS. Hazánkban kártyafüggetlenül 35-45 forintért árulják a GSM-üzletek, de sajnos csak 3,6 megabites HSDPA-segítségével lehet vele mobilnetezni, hiszen az árának alacsonyan tartása miatt a Wi-Fi-vezérlőt kispórolták belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.