Hirdetés

Nokia 5300 - a zenetelefonok új sorozata



|

Hirdetés

A stílusos szétcsúsztatható formájú, akár ezerötszáz dalt magába záró Nokia 5300 XpressMusic zenetelefonnal minden eddiginél egyszerűbben, egyetlen készülékkel a mobilkommunikáció és a mobilzene legjavát kaphatjuk meg. A bemutatóval a Nokia a zenét a középpontba helyező termékeinek sorát bővítette, így a felhasználók előtt páratlan választási lehetőség nyílik meg. A bemutatkozó új termékek heteken belül megjelennek az egyes piacokon. A Nokia 5300 XpressMusic egy 2 GB-os microSD-kártyán akár száz CD-nyi lemezt (mintegy 1500 számot) képes tárolni. A külön zenegomboknak köszönhetően a felhasználók egyszerűen vezérelhetik a zenéket, miközben a többi funkciót, például a szöveges üzenetküldést, a böngészést, vagy a kamerát is használhatják. A még ennél is jobb hangulathoz kedvenc 3,5 mm-es bemenettel rendelkező fejhallgatójukat vagy hangfalaikat a készülék dobozában található adapter segítségével szintén egyszerűen csatlakoztathatják a Nokia 5300 XpressMusic-hoz.
A Nokia 5300 XpressMusic normál mikro-USB csatlakozással villámgyorsan átküldi a számítógépre a lemezeket vagy a zenei gyűjteményeket. Utazás közben a felhasználók az AD-42W Nokia vezeték nélküli audio-átjáróval a Nokia 5300 XpressMusic-ról bármilyen zenelejátszóra átküldhetik streaminggel a zenei gyűjteményüket vagy kedvenc válogatásaikat. A nem csak egyslágeres Nokia 5300 XpressMusic-on a legújabb üzenetküldési funkciók is megtalálhatók, emellett egy 1,3 megapixeles kamera is a készülék része. A bejövő hívásokat a nagy felbontású kijelzőn látható videó-csengőhangokkal tehetjük még izgalmasabbá. A Nokia 5300 XpressMusic várható kiskereskedelmi ára adók és támogatás nélkül 250 euró körül mozog majd. A Nokia emellett két másik zenetelefont is bemutatott, a Nokia 5200 és a Nokia 3250 XpressMusic-ot. A Nokia 5300 XpressMusic-hoz hasonló, egy egész életérzést megtestesítő, szétcsúsztatható formájú Nokia 5200 a zenei és az üzenetküldési funkciók izgalmas elegye, amely a fiatal és társaságkedvelő felhasználók számára ugyancsak pénztárcabarát megoldást jelent. A Nokia 5200 támogatások és adók nélküli ára várhatóan 200 euró körül lesz.
A Nokia 3250 XpressMusic pedig a népszerű Nokia 3250 naprakészebb megjelenésű és hangulatú utódja. A különleges és közkedvelt elforgatható formát megtartó Nokia 3250 XpressMusic megduplázta az eredeti készülék zenetárolási kapacitását, és most már akár 1500 szám is elfér rajta (támogatja a 2 GB-os mikroSD-kártyát). Várható ára adók és támogatás nélkül 400 euró lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.