Hirdetés

Nokia 5500 Sport: okostelefon és kockahas



|

Hirdetés

A Nokia 5500 Sport minden olyan technológiát tartalmaz, amelyre az aktív életstílus kedvelőinek szüksége van, ráadásul a munka és az edzés során várható mindennapos gyűrődést is bírja. Egyetlen gombbal állíthatod be a kívánt üzemmódot: a kapcsolattartásra a telefon-, a lazításhoz vagy a bemelegítéshez a zene-, a kemény edzésre pedig a sport-üzemmód szolgál. A Nokia 5500 Sport emellett a Nokiánál elsőként kínálja a szöveget beszéddé alakító technológiát. Az üzenet megismeréséhez nem kell levenni a szemed a pályáról vagy kedvenc magazinodról, mert elég megérinteni a Nokia 5500 Sport mobiltelefont, az felolvassa a szöveget.
Sport-üzemmódban a Nokia 5500 Sport hangosan tájékoztat arról, hol jársz az edzésben, így tovább koncentrálhatsz az adott feladatra vagy gyakorlatra. Ha zenét szeretnél, a Nokia 5500 Sport azonnal beindul. A többféle digitális zeneformátumot, és akár 1 GB-os memóriakártyát (microSD) támogató Nokia 5500 Sporton körülbelül 750 szám tárolható. Nálad van a zenei gyűjteményed, így minden teendődhöz találsz majd zenei aláfestést!
Sport-üzemmódban a Nokia 5500 Sport segít nyomon követni a munkát vagy edzéstervet. A beépített lépésszámláló a legyalogolt távolságról vagy az elégetett kalóriamennyiségről tájékoztat - akár egy sűrű napot töltöttél a városban, akár egy kimerítő kardioedzésen vettél részt. A különösen nagy ellenálló-képesség érdekében a Nokia 5500 Sport ergonómikus, rozsdamentes acél burokba záródik, amelyet a fröccsenő víz és a por ellen védelmet nyújtó borítás, és szilárd fogást biztosító gumi felület egészít ki. Az elegáns Nokia 5500 Sportot a legjobb futócipőkben használt anyagok felhasználásával építették meg, így a telefon a pályán és azon kívül is jól néz ki.
A háromsávos Nokia 5500 Sport (GSM 900/1800/1900) 2006 nyarán (harmadik negyedévben) sprintel be a boltokba, kedvezményeket és adókat nem tartalmazó ára pedig 300 euró körül mozog majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.