Hirdetés

Nokia 6080 - kedvező ár és stílusos megjelenés



|

Hirdetés

Nagy, színes kijelzőjével, megvilágított billentyűzetével, és az ösztönösen használható, jól ismert Nokia Series 40 felhasználói felülettel a Nokia 6080 egyszerűen kezelhető társ a hétköznapokra. A Nokia 6080 szórakoztató szolgáltatásai között szereplő sztereó FM rádióhoz és MP3 csengőhangokhoz az értékesítési csomagban sztereó fülhallgatót találhatunk. Egy kis egyéni stílust a testre szabáshoz kínált háttérképekkel, témákkal, vagy akár a kifejezetten a Nokia 6080-ra tervezett Soduku játékkal csempészhetünk a készülékre. Az elegáns új készülék villogó fénnyel figyelmeztet a nem fogadott hívásokra és a befutott üzenetekre.
A Nokia 6080 egyszerű üzenetküldést és hangkommunikációt biztosító, átfogó funkciókészletével garantálja, hogy nem szakadunk el családunktól vagy barátainktól. A szolgáltatások között MMS, Nokia Xpress hangüzenet-küldés, e-mail, és push to talk szerepel. A telefon XHTML böngészőjével a gyors EDGE adatkapcsolaton keresztül kényelmesen rákereshetünk hírekre, vagy tölthetünk fel képeket vagy videofelvételeket. A 91 gramm tömegű Nokia 6080 akár 3,5 órás beszélgetési időt, és legfeljebb 12 napos készenléti időt biztosít. A készülék stílusos fekete, arany, és ezüst változatban lesz kapható. A Nokia 6080 2006 utolsó negyedévében jelenik majd meg, kedvezmények és ártámogatás nélküli ára pedig várhatóan körülbelül 180 euró lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.