Hirdetés

Nokia 6102i/6103 - a Nokia 6101 Bluetooth-al fölszerelt változatai



|

Hirdetés

A CES kiállításon a Nokia kevés formabontó újdonságot mutatott be eddig, inkább a korábbi sikermodellek továbbfejlesztésével töltötte az elmúlt hónapokat. A Nokia 6101-ből a tesztelés során hiányoltam a Bluetooth technológiát, ez a probléma most megoldódni látszik. A finn gyártó két új modellje a 6102 és a 6103 már tartalmazza a vezetéknélküli megoldást, sőt utóbbi modell még egy alapos design javításon is túlesett.
Mindkét készülék háromsávos (900/1800/1900)GSM modullal fog Európában megjelenni. Az extra szolgáltatások között találjuk a VGA kamerát, a kihangosítót, a nagyméretű TFT LCD kijelzőt, az MP3 csengőhangokat és az FM rádiót. A Nokia szerint a két telefon márciusig egészen biztosan meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, a kártyafüggetlen ára az Egyesült Államokban 50 ezer Ft lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.