Hirdetés

Nokia 6131: Az "elegáns és okos" készülék



|

Hirdetés

A Nokia 6131 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a külső és belső kijelző olvashatósága és színminősége, a készülék tapintása, a felhasználói felület, illetve a kamera használata nyerte el a tesztelők tetszését. Emellett pozitívan értékelték az üzenetkezelést és a szolgáltatások használhatóságát is. A tesztelők azt is megemlítették, hogy jobban örültek volna, ha a készülék nagyobb felbontású kamerával rendelkezne, és kevesellték az alap-memóriát, ugyanakkor üdvözölték, hogy a memória bővíthető. Mindent összevetve azonban a kipróbálók a készüléket átlagosan 4,45 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.
A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91, Nokia 3250), az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja és a Nokia E61 folyamatban lévő, szintén üzleti felhasználókat megcélzó tesztje után ez már a tizenkettedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy ingyenesen kipróbálják a készüléket.** A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketingeszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére. A tesztelők véleménye szerint: "Alapvetően intelligens készülék, minden igényemet kielégítette." "Ennél szebb kijelzőt még nem láttam!" "Praktikus, jól eltalált telefon a Nokia 6131." "Szívesen láttam volna benne egy 2 megapixeles kamerát."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.