Hirdetés

Nokia 6290 - 3G okostelefon (élő fotók)



|

Hirdetés

A Nokia 6290 elfoglalt üzletemberek számára készült, akik zsúfolt munkarendjüket és élénk társadalmi életüket szeretnék összhangba hozni. Az okostelefon valóban sokoldalúan használható köszönhetően a számos hasznos új szolgáltatásnak, a többféle emlékeztetőnek és a készülék hasznos funkciói - így többek között az interaktív, világszerte használható utazási alkalmazás - azonnali elérésére alkalmas Quick Cover gomboknak. A 3G technológia biztosította folyamatos interneteléréssel - így az e-mail kapcsolattal és a kedvenc weboldalak állandó elérhetőségével - a Nokia 6290 garantálja a hatékonyságot. A Nokia 6290 mobil keresőjével pedig a vezető keresőmotorok és a helyspecifikus szolgáltatások is néhány gombnyomással elérhetők. Bár a Nokia 6290 tervezésekor leginkább a jobb időbeosztás és a hatékonyság elősegítése volt a fő szempont, az okostelefon mégis leginkább egyszerűsége miatt számíthat sikerre. Az ergonómikus billentyűzet, a gyors hozzáférést biztosító gombok és a könnyen érthető menüfelépítés révén a készülék minden eddiginél egyszerűbben kiismerhető. A készülék Beállítás varázslója további segítséget nyújt az egyéni e-mail- és MMS-funkciók, illetve a szolgáltatónként változó beállítások konfigurálásában.
A készülék funkciókészlete többek között az alábbiakat tartalmazza: - Két megapixeles kamera négyszeres digitális zoommal - 2,2 hüvelykes, 16 millió színárnyalatot megjelenítő belső QVGA kijelző - Gazdag e-mailfunkciók, többek között PPT, PDF, Word és Excel formátumú mellékletek támogatásával - MP3 zenelejátszó kiváló sztereó surround hanggal - Kétirányú videohívás A Nokia 6290 a Nokia első középkategóriás okostelefonja, amely az S60 3rd Edition Feature Pack 1-et tartalmazza. Az októberi Symbian Smartphone Show keretében bemutatott S60 3rd Edition Feature Pack 1 funkciókészlet határtalan lehetőségek előtt nyit kaput, amelyre egyetlen, az összes internetes és a mobilvilágra optimalizált tartalmat támogató, fejlett böngésző teszi képessé. Játékoktól kezdve az üzleti és navigációs programokig az utólagosan telepíthető alkalmazások egész sora a felhasználó rendelkezésére áll, melyek segítségével magas szinten testre szabott, sokoldalú készülékké alakíthatja telefonját. A Nokia 6290 telefon beszélgetési ideje eléri a 3,5 órát, a készülék akár 10 napig áll készenlétben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.