Hirdetés

Nokia 6300 - letisztult forma (élő fotók)



|

Hirdetés

A pusztán 91 gramm tömegű és 13,1 mm-nél is vékonyabb Nokia 6300 minőségi alapanyagokból készült, és modern funkciókészletet kínál napjaink fogyasztói számára. A nagyméretű kijelzővel, ergonómikus billentyűzettel és egyszerűen használható menüvel rendelkező Nokia 6300 szállítása várhatóan 2007 első negyedévében indul, viszonteladói ára pedig támogatás és adók nélkül 250 euro körül mozog majd. A Nokia 6300 letisztult formáit és homorú billentyűit a formatervezési szempontból izgalmas, ugyanakkor tartást is biztosító rozsdamentes acélváz emeli ki. Organikus domborulataival és vonzó megjelenésével a Nokia 6300 a könnyen használható szolgáltatások széles választékát kínálja, többek között két megapixeles, zoommal ellátott kamerát, bővíthető memóriát, beépített MP3 lejátszót és FM rádiót. Mindez az éles, részletgazdag kijelzőn jelenik meg, amely életre kelti az Opera Mini Browsert, a Soduku és a Snakes III játékot, illetve egyébalkalmazásokat.
A Nokia 6300 szolgáltatásai: - Két megapixeles kamera nyolcszoros zoommal - Kéthüvelykes QVGA kijelző - USB/PC szinkronizálás - 135 MB-os memória az értékesítési csomagban, emellett akár 2 GB-os mikroSD-kártya támogatása - Hangfelismeréses tárcsázás, hangutasítások és hangrögzítés - MP3 lejátszó, FM rádió - Beépített kihangosító A Nokia 6300 beszélgetési ideje eléri a 3,5 órát, és a készülék akár 14 napon át tartható készenléti állapotban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.