Hirdetés

Nokia 8800 SE - újratöltve



|

Hirdetés

Az újdonság továbbra sem sorolható a pehelykönnyű kategóriába (138 gramm), de a méretek gyakorlatilag nem változtak - 107x45x17,5 mm. A készülék kialakítása maradt a csúszka kategóriában, és a billentyűzet védő alumínium fedél lett enyhén hullámosabb, mint elődje - hasonló domborulatok a hátlapon is találhatók. A szétcsúsztatható mechanika az autógyártásban alkalmazott csapágyakkal lett fölszerelve - garantált a hosszú távú biztos működés. A kijelző ezúttal 262 ezer színű, amelyet karcolásmentes zafír üveg véd.
A háromsávos (GSM 900/1800/1900 Mhz) 2 megapixeles kamerájával maximálisan 1600 x 1200 képpont méretű fotókat alkothatunk vagy akár videókat is rögzíthetünk, illetve streaming technológiával letölthetünk a világhálóról. Az előre telepített böngésző xHTML és WAP 2.0 támogatással is rendelkezik. Az adatkommunikációs lehetőségek között találjuk az EDGE, a GPRS és a Bluetooth 2.0 megoldásokat. A belső memória (128 mB), microSD kártyával akár 2 GB-ig is bővíthető. A levelező klines támogatja a csatolmányokat, a POP3 és az IMAP 4 formátumokat is. A zenelejátszó MP3 és AAC fájlokkal tud boldogulni. A készülék kártyafüggetlen ára 1000 euró körül lesz, amely jelenleg 275 ezer forintnak felel meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.