Hirdetés

Hat brutálisan erős kamerával érkezhet a Nokia 9.2 PureView



|

Egy forrás szerint nem csak sok kamerát kínál a HMD Global készülő telefonja, de azokba belesűrítik a világ összes megapixelét is.

Hirdetés

A Nokia 9.1 PureView elkaszálása után minden szem a 2020-as pénzügyi év második felére beígért Nokia 9.2-re szegeződik, melyről olyan hírek csordogáltak, hogy ez lehet az első kijelző alá épített szelfikamerával érkező mobil. Most a hátoldali kamerákról is megszellőztettek némi infót, ez alapján pedig sem mennyiség, sem minőség tekintetében nem kell majd szégyenkezzen az eszköz. 

Hirdetés

A Nokia 9 PureView kifejezetten gyenge kamerával rendelkezett, a jelek szerint pedig a HMD Global ezen a téren szeretné kiköszörülni a csorbát a 9.2-es modellel. A NokiaPowerUser egyik forrása most arról számolt be, hogy az idénre beígért telefon hat kamerát vonultat fel a hátoldalon, köztük több magas felbontású darabot. 

Az ultra-wide kamera a hírek szerint gyenge fényforrás mellett 27 megapixeles fotókra lesz képes. Ami kifejezetten érdekes, hogy ebből optimális viszonyok között 108 megapixelt is képesek lehetünk kihozni, ami talán egy kicsit túlzottan soknak is tűnik. A fő kamera 64 megapixeles képek készítését teszi lehetővé.

Emellett természetesen elfér még egy makrós és telefotós lencse is a telefonban, így szinte minden helyzetben megtalálhatjuk a nekünk megfelelő beállítást. Azt fontos kiemelni, hogy mindezeket az információkat kifejezett távolságtartással kezeljük, hiszen egy névtelen, korábban nem ismert forrástól jöttek az értesülések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.