Hirdetés

Nokia: a fiatalok számára lehet különösen vonzó a WP7



|

A cég egyik magas rangú vezetője szerint az iPhone már unalmas, az Android pedig túl komplex.

Hirdetés

Niels Munksgaard, a Nokia szép nevű „Portfólió, termékmarketing és értékesítés" részlegének vezetője tegnap rövid interjút adott a Pocket-Lint portál egyik munkatársának, állítása szerint a Windows Phone főként a fiatalok számára jelenthet egyre vonzóbb alternatívát.

 

 


Véleménye szerint a mindig újdonságokra, és egyéni megoldásokra vágyó vásárlói rétegnek részben a túlzott elterjedtsége miatt már elege van az Apple iPhone-ból, míg az Androidot egyrészt túlságosan komplexnek, másrészt szabadelvű piactere miatt könnyen sebezhetőnek tartják.


Meglátása szerint hiába rendkívül zsúfolt a mobilos piac, a vásárlók unják a termékek egyhangúságát, a Nokia pedig Windows Phone-os készülékeivel ezen a területen képes színt vinni a kínálatba - a siker három alappillére a figyelemfelkeltő hardver, a lendületes operációs rendszer, és a Nokia Maps-hez hasonló értéknövelő szolgáltatások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.