Hirdetés

Nokia C7: videók és specifikációk



|

Akció közben is megtekinthető az N8 kistestvérének nevezett eszköz.

Hirdetés

Bő egy hete érkezett néhány jó minőségű fotó, és pár technikai jellegű adat a Nokia C7-es mobiljáról - a hírünk többek közt ide kattintva is elolvasható. Azóta komoly előrelépések történtek, ugyanis Kínából kaptunk két videót a telefonról, tovább az orosz Mobile-Review is letesztelt egy prototípust.

 


A mozgóképekhez nem tudunk túl sokat hozzáfűzni: az elsőn a készülék háza látható, a másodikon pedig a Symbian ^3 operációs rendszer. Ennél némileg érdekesebb a Mobile-Review írása: a Nokia mostanában meglehetősen rossz kapcsolatot ápol a portállal, hiszen utóbbi folyamatos jelleggel teszteli a finnek különféle prototípusait, természetesen illegálisan.

 


Az ügyben egy Eldar Murtazin nevű úriember a főkolompos, akire a Nokia még az orosz hatóságokat is megpróbálta ráuszítani - láthatóan nem sok sikerrel, ugyanis a mostani C7-gyorsteszt mögött is ő áll. A vitától függetlenül objektív lett az írás: Murtazin szerint egy jól eltalált készülékről van szó, amely jóval alacsonyabb áron lényegében ugyanazt tudja, mint az N8.

 

 

Nokia C7 specifikáció (forrás: Mobile-Review)


Nyilván több szempontból is alulmarad, hisz nincs rajta HDMI-kimenet, és a beépített háttértár is „csak" 8 GB kapacitású, de valószínűleg a legtöbben képesek együtt élni ezekkel a hiányosságokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.