Hirdetés

Nokia CK-15W kijelzős Bluetooth autóskészlet



|

Hirdetés

A világos, 2,2 hüvelykes színes kijelzőn kényelmesen láthatók és könnyedén kezelhetők a hívásfunkciók, míg egy külön készüléken találhatók a hangerőszabályzó és a hívásfogadásra és -befejezésre szolgáló gombok. A kompatibilis készülékkel összepárosított CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlettel akkor is telefonálhatunk és végigfuthatjuk a névjegyzéket, ha a telefonunk közben a zsebünkben marad. Az autóskészlet kijelzőjén a műszerfal világításától függően állíthatjuk be a háttérszíneket és a színvilágot. A CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet számos szolgáltatása segíti a könnyű autós kommunikációt. A különálló kezelőkészüléket a leginkább kézre eső, a nagy színes kijelzőt pedig a legjobban látható helyre helyezhetjük el. Az autóskészlet számos fejlett híváskezelő szolgáltatást is támogat, többek között a hívófél-azonosítást*, valamint a nem fogadott és a fogadott hívások, illetve a hívott számok listáját. A CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet a Nokia mobilkészülékek egész sorával kompatibilis, így a most bemutatott Nokia 3110 classic készülékkel is, amely a technológia terén az egyszerűséget értékelő fogyasztók számára készült, kiegyensúlyozott, kedvező árú telefon. Várhatóan 2007 első negyedévében jelenik meg az üzletekben, ára adók nélkül 180 euró körül lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.