Hirdetés

Nokia E50 - az E-sorozat első kamerás tagja



|

Hirdetés

A Symbian 9.1 operációs rendszert tartalmazó készülék a vékonyabb, kecsesebb üzleti telefonok közé sorolhat, innen jön a 6310i-vel kapcsolatos párhuzam is. Az okostelefon QVGA (240x320) felbontású kijelzővel rendelkezik, amely 262 ezer szín megjelenítésére képes - ugyan ezt a típust találjuk a most debütált Nokia 6131-ben is, vélhetően a kamera is hasonlóan gyatra minőséget képvisel. A 70 MB-os belső memóriát microSD kártyával bővíthetjük. A Nokia E50 EDGE, GPRS és Bluetooth támogatással is föl lett szerelve, böngészője még a HTML oldalakkal is képes megbirkózni. A kifejezetten üzleti célokra tervezett modell nyár elejétől lesz kapható Európában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.