Hirdetés

Nokia E90 Kommunikátor - mobiliroda



|

Hirdetés

A gyors és megfizethető WLAN, illetve a HSDPA-val továbbfejlesztett 3G kapcsolat ösztönzi a sok adattal és átvitellel dolgozó alkalmazások mobil felhasználását. Az üzleti és szabadidős alkalmazásokhoz és az internethez kapcsolódási pontot biztosító, lenyűgöző, 16 millió színárnyalatot megjelenítő Nokia S60 böngésző a weboldalakat teljes szélességükben mutatja. A Nokia E90 Kommunikátor S60 platformon alapul, így a kommunikátor-használók a mobilalkalmazások egész sorát érhetik el rajta. A Nokia E90 Kommunikátor beépített GPS és Nokia Maps alkalmazást is tartalmaz, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő útvonalat, és jelzik a közeli szolgáltatásokat. A Nokia E90 Kommunikátor FM rádióval, MP3- és videolejátszóval rendelkezik, valamint egy 3,2 megapixeles autofókusszal és vakuval ellátott, illetve egy videokonferencia-beszélgetésre alkalmas kamerával járul hozzá a személyes kényelem fokozásához. A Nokia E90 kommunikátor piaci megjelenése 2007 második negyedévében várható, nagyobb volumenű szállítások világszerte 2007 harmadik negyedévére tehetők. A Nokia E90 kommunikátor támogatások nélküli ára 750-800 euró körül lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.